Mystery Games – nya namnet på Outdoor Escape Game

Mystery games är det nya namnet på Outdoor Escape Game. Undrar du varför vi byter namn? Svaret är enkelt: vi vill göra fler spel än utomhusspel! Under 2022 kommer vi lansera ett nytt spel där du du väljer var du vill spela.

Vi väljer namnet Mystery Games som fokuserar mindre på var man spelar utan mer på vad man spelar. De spel som vi gjort och vill göra samsas under etiketter som True Crime, mordmysterier, privatdetektiver, historiska spel. Vi vill göra välgjorda spel som tar med spelaren på en resa till en annan tid och plats. Det innebär att det är samma innehåll som tidigare men i en lite friare förpackning.

När man träder in i vårt universum blir man en detektiv som löser spännande mysterier tillsammans med andra. Vi vill fokusera mer på de fängslande berättelserna och mindre på var man löser den här mysterierna. Det finns många sätt att uppleva en bra historia: ibland är det på platsen där det hände och ibland är det kring köksbordet efter en trevlig middag.

”A sunny place for shady people”

Mystery games nästa spel kommer den första mars 2022

True Crime-mysteriet i Monte Carlo 1907 där spelarna får testa sina detektivförmågor runt köksbordet kommer nästa år. Har du vad som krävs för att lösa mordet på Emma Levin? Kan du se bakom Monte Carlos lyx och flärd? Det är upp till er att lista ut vem som hade tillfälle och motiv att mörda änkan.

Det nya med det här spelet är att istället för att lösa spelet på Malmös gator skickar vi hem spelet till dig. Bjud hem kompisarna, dejten eller familjen och lös ett mord tillsammans. Eller varför inte göra det som en teambuilding-aktivitet tillsammans med dina kollegor eller i föreningen? Efter ni analyserat bevisen och hållt förhör så kommer ni kunna sätta fast den skyldige. Detta är en upplevelse som svetsar samman er – de som löser problem ihop håller ihop.

Häng med på allt nytt och roligt genom att signa upp dig på mejllistan, vi lovar att inte spamma dig. 👇

Tags: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *